Medial Tarotlinje

endast privata konsultationer
(pris enligt överenskommelse)
eventuella operatörsavgifter kan tillkomma)
(åldersgräns 18år)

0739-41 62 82
gunnel@elvamynt.se


Nås säkrast mellan följande tider:
Alla dagar kl. 09:00 - 21:00

Jag heter Gunnel och jag har alltid känt närvaron av andra dimensioner och människors energier. Jag ger dig vägledning och råd genom min mediala och intuitiva sida. Jag ger dig vägledning genom att jag hör, känner och får till mig bilder samt använder tarotkort som hjälpmedel.

Då jag även är healer i botten så ger jag automatiskt healing till alla jag vägleder. Jag har stor livserfarenhet som gjort mig ödmjuk inför livet och andras välmående. Vi gör inga fel, bara nya livserfarenheter och vi lär oss efter vägen vad som känns rätt för var och en. Då jag endast lånar en stund av era liv, så lämnar jag även tillbaka det när samtalet är färdigt! Jag har tystnadsplikt.

Jag är utbildad reikihealer (1 och 2) men kan även använda mig av kristallhealing. Är även utbildad reinkarnationsterapeut.

På linjen träffar du mig alla dagar i veckan, jag svarar flexibelt under dagen och kvällen, kan även vara inne sent. Får du inget svar försök igen.

Ljus och Kärlek

Kundrespons:

Gunnel lyfte fram möjligheter där jag fastnat och jag kände hennes värme, lugn och ro. Tack för fint samtal.
Per

Jag har ringt till Gunnel flera gånger då jag haft problem, hon har då spått att det blir bättre i framtiden och det har det blivit. Många tack det hjälpte mig mycket att uthärda nuet.
Cecilia

Gunnel har hjälpt mig att se saker i mitt liv på ett nytt sätt. Hennes kloka, förstående och klara information har stärkt mig och hjälpt mig att gå vidare. Allt vad hon har sagt har stämt och såsom hon har sagt har det blivit. Jag har fått mycket bra råd. Hon ser som det är och säger som det är. Gunnel är både klok, snäll och förstående, jag rekommenderar henne verkligen.
Maria

Gunnel, Tusen tack för ett helt underbart och hjärtevärmande samtal. Du är jättetrevlig att prata med och gav helt klockrena svar på mina frågor och kunde beskriva mig och mina nära och kära på pricken. Du är helt enkelt enastående duktig på det du gör och jag är så tacksam för alla insikter jag fick under vårat samtal. Stort tack för den läkande och lugnande healingen du skickade. Jag kan varmt rekommendera dig!!!
Kärlek och ljus från Marianne